New informal study space/café and permanent gym facilities

This new building will have an important role in providing a functional and informal communal space for students. It will connect both inside and outside allowing the gardens to be enjoyed by the college community and its visitors. It is located on the site of a modern greenhouse, which it replaces, yet borrows from its distinctive form and character, nestling against the handsome historic kitchen garden wall.

Proposed layout of new informal study space

Proposed layout

Illustration From Observatory Entrance

Illustration from Observatory entrance

Illustration Of Informal Study Space

Illustration of informal study space

The gym is located in the rear garden of Observatory Street houses that are owned by college and conveniently back onto the campus. It has temporary permission through to March 2023. It will be refurbished and improved to provide a permanent facility.

Diagram showing gym location

Gym floor plan